Varegrupper  
 
»  Programmer
»  Brancheløsninger
»  Moduler til AirBOSS
»  NemFaktura/E-faktura
»  Opdateringer
»  Opgraderinger
»  Programmering
»  Hotline/Support
 
     
  Information  
 
»  AirBOSS-opdateringer
»  Download Demo
»  PC LØN vers. 23 - 2023
»  Download AirBOSS
»  Download Opdatering
»  FAQ
»  Fjernsupport
»  GDPR
»  Hostingsfirmaer
»  Installationsvejledning
»  Minuba/AirBOSS
»  Circuit Datas historie
»  Referenceliste
»  Sådan handler du hos os
»  Betingelser
»  Forhandlere

 
     
 
 
Brancheløsninger
Detailsystemer
Detailsystemer
AirBOSS kan håndtere al arbejdsgang vedr. salg i en detail-butik I en detail-butik vil der ud over standardfunktioner til varelager, indkøb, fakturering og bogholderi måske også være behov for mange hurtige ekspeditioner med skiftende ekspediente
Webshop
Webshop
Har du planer om at oprette en Webshop, kan vi tilbyde en helt suveræn integration fra AirBOSS til Webshoppen "oscShop" fra NewAngle Internet.

Håndværk
I et håndværks- eller transportfirma kan der ud over de basale funktioner omkring tilbud, ordrer, fakturering og bogholderi også være behov for at kunne håndtere en række andre administrative opgaver.

Revisor
Revisions- og bogføringsvirksomheder stiller særligt store krav til funktionaliteten i økonomisystemets finansdel, som vedrører selve regnskabet.

Engros
I en detailbutik vil der ud over standardfunktioner til varelager, indkøb, fakturering og bogholderi måske også være behov for at lave mange hurtige ekspeditioner med skiftende ekspedienter.

Restaurant
Restaurationsbranchen er ofte præget af travlhed og omfatter mange administrative opgaver, som optager tid, der kunne bruges bedre på gæsterne.

Sundhed
Har du egen praksis eller klinik inden for sundhedssektoren, er der formentlig behov for et økonomisystem, der både kan administrere din tid og din økonomi.

Produktion
Indenfor produktion og byggeri er der behov for et økonomisystem, der dels indeholder grundlæggende standardfunktioner omkring tilbud, ordrer, fakturering og bogholderi.

Andet
Fandt du ikke dit erhverv? Så kan vi sikkert hjælpe dig alligevel.